torstai 3. maaliskuuta 2011

JAHUU!

Ida ja Katja puikkoilevat&poukkoilevat jälleen! Sukkia on syntynyt kuin liukuhihnalta (ainakin melkein...) ja isoäidin neliöitäkin on ilmestynyt jätesäkillinen - tällä kertaa Idan toimesta. Vielä ei tosin ole tarkkaa tietoa, mitä niistä sitten kootaan kasaan.

Lisäksi kuvioihin on tullut mukaan yksi sammakko lisää. Se on turhan hoikka yksilö vielä, koska pumpulin shoppailu edellyttää muistin toimimista. Liian kova haaste meille!!! No, tässä kuitenkin kuvamateriaalia meidän molempien luomuksista:

                                       Ida on kohta kutonut elämänsä ensimmäisen sukkaparin!
 Katja jatkaa raitasukkalinjalla... Valkoisetkin sukat ovat kohta valmiit, mutta ne eivät ole kauneudessaan yhtä tyrmäävät...
 Ja jälleen yksi sammakko ! Tälle kaverille tulee pian mahakin =)
Idan virkkaama järkyttävä kasa isoäidin neliöitä. Tätä kutsutaan mm. addiktioksi.

Ai niin! Malliston lanseeraaminen on osoittautunut melko hankalaksi. Peukalon kutominen käyttäen neljää silmukkaa on kaikin tavoin hitusen haastavaa, joten tähän mennessä kudotut luomukset ovat päättäneet purkautua. Koska yritys kuitenkin jatkuu kovasti ja alituisesti, esittelemme ensimakuna tulevasta mallin, jota aiomme hyödyntää rajusti minilapasmallistomme käyntiin saamiseksi! Taidepatalapustakin on nyt kuva - sekin on vain malli, sillä vielä ei kumpikaan meistä ole kyennyt itsenäisesti moista luomusta virkkaamaan. Mutta joku kaunis päivä sekin tapahtuu!

                                Taidepatalappuvintageihme häiritsevällä varjolla varustettuna.
Sumea näkemys aiheesta "Katjan ja Idan tulevan malliston inspiraation lähde" !!!!!!

JA AI NIIIIIINNNN!!!!! Hyvää lomaa ja tulevaa&tukevaa laskiaistiistaitakin tässä samalla ! SYÖKÄÄ PALJON PULLAA :----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti