torstai 3. helmikuuta 2011

Epätoivoisinta korinpunontaa ikinä

Hmmm. Paperikorien punonta ei olekaan niin ihanaa kuin mitä Ihana-lehti antoi ymmärtää. Raivoatuskanhikeäkyyneleitäkaikkeariittää. Oivoi. Mutta edistystä on tapahtunut, vaikka ompelukone ei suostu kovinkaan edistykselliseen yhteistyöhön ja olemme siis päätyneet hermojaraastaviin kompromisseihin (eli liimailemme innoissamme aina kun Singer ängstii (Se ei ole Singer! t: Ida !)). Tässäpä vähän kuvamateriaalia siitä, kuinka Lapin Kansan pienehköksi muuttunut koko vaikuttaa myös tulevien lehtikoriemme tilavuuteen!


Sormiakrobatiaa...

                                          Oletamme näiden vermeiden siivoutuvan itsestään :)

Aiemmin päivällä Katja kävi rajuja neuvotteluja läpi Neuvokkaan (paikallinen vapaaehtoistyön keskus) kanssa. Tuotoksiamme tulee mitä todennäköisimmin olemaan myynnissä Lapin Keskussairaalassa Neuvokkaan myyntikojussa pääsiäisen aikaan, eli kykymme kelpaavat myös varainkeruuseen :--)) Ehkäpä tosiaan joku kaunis päivä meidät löytää neulomasta mitä taidokkaimpia tuotoksia!

Ja nyt loppuun pieni lupauksenpoikanen: emme varmasti aio kerskua edistyksellämme päivittäin, yritämme vain toipua tästä alkuinnostuksesta (korinpunontaongelmat eivät tähän vielä riittäneet) ja lupaamme pitää viikonlopun blogeilulomaa! Toipukaa ystäväiset näiden taidonnäytteiden näkemisestä ensi viikkoon asti, silloin luvassa (toivottavasti) ainakin YKSI VALMIS KORI! Ja lapaset. Ja se hoikka nalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti