keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Paluu puikkoihin!

HUI!
Tästä se nyt lähtee =) Olemme siis jo reilun viikon alustaneet ajatusta käsityöblogeilusta ja pohjustaneet tätä pienimuotoista projektiamme kutomalla tehokkaasti. Lähtötasoa edustavat siis tällä kertaa raikkaan raidalliset sukat, joiden päättelemiseen Katja varasti idean äidinkielen opettajaltaan (tai no, eihän se ole varastamista, kun toinen oma-aloitteisesti vinkkejään tarjoaa :--) ). Idalla on työn alla nalle, joka on tosin vielä täyttämättä eli turhan hoikassa kunnossa tähän blogipäivitykseen.

Tässä on siis Katjan suurin aikaansaannos! Opettajalta varastettu idea ovat siis nuo pienet letin tapaiset, jotka sukkien varresta pilkottavat. Me ainakin olemme sitä mieltä, että kuvan sukkaset ovat yhdet maailman söpöimmistä :) Mitään erityistä ohjetta Katja ei näihin käyttänyt, sillä ohjeiden lukeminen on T-Y-L-S-Ä-Ä ja mielen sopukoista löytyi jäänteitä yläasteajoilta! Seuraavaksi vielä esitelmöintiä aiheesta "miltä nämä sukat näyttävät Idan jaloissa":Tulevaisuudessa luvassa on siis ainakin nalle, ja jokin virkattu sammakkokin aikoo ilmestyä tähän maailmaan Idan myötävaikutuksella. Ida on siis meidän pieni pehmoleluvastaavamme :) Katja taas kuuluu enemmän mummoklubiin, helminypläystäkin oli suunnitteilla, mutta kiireet veivät nämä haaveet mennessään... Yhdessä olemme kuitenkin menossa hupaisalle kasseja ja pussukoita kierrätysmateriaaleista -kurssille Rovalaan, ja lähipäivinä punomme myös sanomalehdistä paperikoreja! Tarkoitus oli kyllä punoa jo tänään, mutta Idan raivokas ompelukoneen metsästys ei tuottanut tulosta...

Ai niin! Olemme yhdessä kehittäneet myös unelman vapaaehtoistyön yhdistämisestä tähän mummoiluharrastukseemme, joten joskus mahdollisesti ehkäpä tulevaisuudessa, kun meillä on vähän enemmän taitoja, niin tuotoksistamme on oikeasti apua jollekin! Sitä päivää odotellessa aiomme kutoa tiuhaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti