lauantai 19. helmikuuta 2011

Kipeää ja keskeneräistä

Pienehkön tauon blogeilussamme on aiheuttanut se ikävä tosiasia, että Idan keuhkot ovat pyrkineet ulkoistamaan itsensä ja tämän vuoksi Ida kykenee lähinnä röhisemään. Onneksi kuumeilu antaa oivan mahdollisuuden paneutua kutomiseen, joten tänään on syntynyt huomattava määrä sukkaa (varsinkin, kún kyseessä on Idan elämän ensimmäinen villasukkatuotos)! Ida on myöskin tutustunut Lankaklubin ihanan nypyläisen langan virkkuuominaisuuksiin ja taiteili nallelle lätsän :--) Kyseinen lanka oli karkeasti ottaen mahdotonta työstää, mutta onneksi Ida onnistui välttämään hermoromahduksen.


Keskeneräinen kuumesukka!

Nypylälätsä on kovin kaunis ja Idan itse ideoima (bongaa taustalta myös Katjan kätönen...)!

Myös Katja on paneutunut villasukkailuun ja edistystä ensimmäisessä blogipäivityksessä ihasteltuihin yksilöihin verrattuna on tapahtunut huomattavissa määrin. Tämä toki johtuu siitä, että Katja on siirtynyt massatuotantoon ja Neuvokas sponsoroi langat, kun syntyneet sukat kerta menevät myyjäisiin :) Katja on myös aikaansaanut lapaset!  Kuvia lapasista emme onnistuneet saamaan tähän blogipäivitykseen, koska blogspotin kuvanlisäystoiminto lopetti juuri yhteistyön (tekniikan ihmelapset liikenteessä...)!!! No, uusi yritys hetken kuluttua =)

Peruskutimusten lisäksi olemme yhdessä ideoineet kokonaisen korumalliston lanseeraamista - OHO. Suunnitelmissa olisi siis miniatyyrilapasten, -sukkien ja -pipojen sarjatuotantoa. Näistä aiomme väkertää koruja. Kysyntää tällaisille tuotoksille tuskin kauheasti löytyy, mutta pääsemmepä kehittämään markkinointikykyjämme tässä samalla... Ja kaverit saavat varautua saamaan villasukkakorvakoruja kaikkina tulevina merkkipäivinään seuraavan vuosikymmenen ajan !

AI NIIN!!! Silmätön sammakko on syntynyt! Siitäkin kuva tulee valitettavasti jälkijunassa. We love uuuu blogspot!

Ja sitten vielä... Ensimmäisestä blogipäivityksestä lähtien pyöritelty laiha nalle ei ole vieläkään täyttynyt. Kyseessä lienee syömishäiriö =( Mutta pian se muotoutuu valmiiksi (joo-o!) ja silmätön sammakkomme saa ystävän! Myöskään Katjan kannettavalle tietokoneelle isoäidin neliöistä kokoama laukku ei ole edistynyt, sillä LANKA LOPPUI KESKEN. Ideoita??? Kaiken kaikkiaan tämä käsityöprojekti tuottaa eksponentiaalisesti kasvavan kasan keskeneräisiä töitä... Pitäisikö huolestua?

Ei pitäisi! :-----)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti